ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 
 
Σας περιμένουμε στην Food Expo στο Hall 2 στο Stand B10
 

 

Σας περιμένουμε στην Horeca στο Hall 4 στο Stand C06

 
 
 
Νέα στρατηγική συνεργασία της SPAR Hellas με την BΕΡΟΥΚΑΣ
H SPAR Hellas συμφώνησε με την ΒΕΡΟΥΚΑΣ νέα δυναμική συνεργασία στρατηγικής σημασίας, με την BΕΡΟΥΚΑΣ να αναλαμβάνει την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων SPAR για όλα τα καταστήματα του δικτύου, καθώς και την συνολική υποστήριξη logistics, μέσω των κέντρων διανομής της σε όλη την Ελλάδα.

Με την υποστήριξη του ομίλου ΒΕΡΟΥΚΑ, η SPAR έχει πλέον την πιο δυναμική και ολοκληρωμένη εμπορική πρόταση για τα καταστήματα τη μεσαίας αγοράς, με παγκόσμιο εμπορικό σήμα και δυνατό marketing, πανελλαδική διανομή εμπορευμάτων, πλήρη γκάμα private label προϊόντων και ανταγωνιστικές παροχές και τιμές στα επώνυμα είδη.

Η ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων SPAR στοχεύει αρχικά στα καταστήματα των τουριστικών περιοχών (λόγω της τεράστιας αναγνωρισιμότητας τους εμπορικού σήματος), μέσω μετατροπής των υπαρχόντων καταστημάτων του ομίλου αγορών ΑΣΤΕΡΑΣ, που αποτελεί τον βασικό sublicensee για την Ελληνική αγορά, αλλά και άλλων ανεξάρτητων καταστημάτων που ζητούν τη συνεργασία.

Η SPAR σήμερα μετά από μόλις 16 μήνες λειτουργίας, έχει στο δίκτυο της 31 καταστήματα πλήρους μετατροπής με ακόμα 24 καταστήματα να βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής σήματος και lay out (intermediate phase), με πρόβλεψη να ξεπεράσει τα 100 καταστήματα μέχρι το τέλος του 2020.   

 
 
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BΑΖΑΑR CΑSH & CARRY ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 
 
 
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BΑΖΑΑR CΑSH & CARRY ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

 

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BΑΖΑΑR CΑSH & CARRY ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, καλωσορίζουμε όλους τους επαγγελματίες στο νέο μας κατάστημα στη Λάρισα. Ελάτε να ανακαλύψετε τις πολλές και ανταγωνιστικές προσφορές μας!

Διεύθυνση: 4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή, Λάρισα 41335


 

   

Η ΣYNENTEΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΒΕΡΟΥΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SELF SERVICE

Δήμος Βερούκας, Bazaar: Όποιος επένδυσε σε ζημιές, κατέρρευσε!

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την Συνέντευξη 
του CEO της Εταιρείας Bazaar S.A. κου Δήμου Βερούκα με θέμα 
τις πρόσφατες αλλαγές στον κλάδο των Super Market