ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ CASH & CARRY

ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ CASH & CARRY

H Bazaar Α.Ε ως ανταμοιβή για τους πιστούς επαγγελματίες Cash & Carry πελάτες μας δημιούργησε το προνόμιο της Bazaar Club Card. Τα μέλη του Cash & Carry Card Club ανταμείβονται για την αγοραστική τους πιστότητα, αξιοποιώντας τα προνόμια που αυξάνονται, όσο περισσότερο χρησιμοποιείται η Bazaar Club Card κατά τις αγορές.

H Bazaar Cash & Carry Club Card, για κάθε ευρώ αγορών, σας επιστρέφει χρήματα. Η κάρτα λειτουργεί με ένα σύστημα πόντων. 1€ ευρώ αγοράς ισοδυναμεί με έναν πόντο. Κάθε φορά που συμπληρώνετε 1.000 πόντους, μπορείτε να επωφεληθείτε με έκπτωση 10 ευρώ. Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στο τιμολόγιο. Κάθε φορά που ένα ποσό αγοράς των 1.000 € εισπράττεται, αυτομάτως το ποσό της πληρωμής του τιμολογίου μειώνεται.

Επιπλέον: Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και βρείτε τα προϊόντα που συμμετέχουν στις προσφορές ειδικά για τα μέλη του Bazaar Cash&Carry Club και αποκτήστε αμέσως περισσότερες εκπτώσεις.

Ζητήστε τώρα τη δική σας Cash & Carry Club Card σε οποιοδήποτε Cash & Carry κατάστημά μας και επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε! Με την Bazaar Cash & Carry Club Card οι αγορές σας προσθέτουν επιπλέον αξία στα χρήματα σας.